Esita päring

Talvine mehhaniseeritud lumetõrje

Greid pakub tõhusat talvist lumekoristusteenust Põltsamaal ja Kesk-Eestis. Kasutame kaasaegset tehnikat ja kogenud töölisi. Meiega on teed, platsid ja õuealad alati puhtad ja turvalised.

Mehhaniseeritud lumetõrje – Kiire ja tõhus lumetõrje spetsiaalsete masinatega

Meie mehhaniseeritud lumetõrje teenus võimaldab kiiresti ja efektiivselt puhastada suuri alasid, nagu parklad, ärikinnistud ja tänavad. Kasutame kaasaegseid lumesahkasid ja lumepuhureid, mis suudavad toime tulla suure lumehulga ja raskete oludega. Tagame teie territooriumi õigeaegse ja põhjaliku hoolduse, et vältida liigse lume kuhjumist.

Kojamehe teenus – Igapäevane hooldus kõnniteedele ja väiksematele aladele

Pakume kojamehe teenust väiksemate alade, näiteks kõnni- ja sissesõiduteede, igapäevaseks hooldamiseks. Teenus sobib hästi nii eramajadele kui ka korterelamutele. Olgu tegemist lume lükkamise või lehtede riisumisega – tagame alati puhta ja turvalise õueala.

Lume äravedu – Vabasta oma territoorium liigsest lumest

Kui territooriumil hakkab lumi kuhjuma ja takistab normaalset liikumist siis kasuta meie lume äraveo teenust. Eemaldame liigse lume efektiivselt, vabastades väärtusliku ruumi. Hoiame ala puhta ja kergesti ligipääsetavana. Lume äravedu on eriti vajalik ärikinnistutel, kus on vaja tagada suured puhtad alad ja parkimiskohad.

Libedustõrje jääkammiga – Efektiivne lahendus jäistele pindadele

Jäätunud pinnad on ohtlikud nii inimestele kui ka sõidukitele. Pakume libedustõrjet jääkammiga. Jääkammiga tehtav töö on keskkonnasõbralikum alternatiiv teede soolamisele, tagades ohutu liikumise ilma ümbritsevat haljastust kahjustamata.

Miks valida Põltsamaa Greid'i lumekoristusteenus?

Kaasaegne tehnika: Meie masinapark sisaldab uusimat tehnikat, mis võimaldab kiiret ja tõhusat lumekoristust ka kõige keerulisemates oludes.

Kogenud meeskond: Meie spetsialistidel on aastatepikkune kogemus talveteenuste osutamisel. Tagame, et iga töö saab teostatud asjatundlikult ja ohutult.

Paindlikud lahendused: Pakume nii regulaarset hooldust kui ka ühekordseid teenuseid. Olgu teil väiksem kõnnitee või suur parklaplats – meil on lahendus alati olemas.

Võtke meiega ühendusT!

Kui vajate usaldusväärset lumekoristusteenust Põltsamaal või selle ümbruses siis võtke ühendust. Aitame teil talvistes tingimustes hoida kinnistut puhta ja turvalisena.

Info & tellimine